Buurtresto

Team captain Monica Visee en haar haar onmisbare rechterhand Alex Verbeek staan te popelen om weer te mogen starten met het Buurtresto. Vanwege corona heeft dit een lange tijd stil gelegen maar binnenkort gaan ze weer starten en er komt dit jaar een speciale jubileum editie.

Sinds oktober 2018 is er iedere eerste dinsdag van de maand een buurtdiner in het clubgebouw van onze club. Een mooi initiatief dat is ontstaan vanuit ‘Wij zijn RKAVV’. In de functie als ‘buurthuis van de toekomst’ organiseert RKAVV allerlei activiteiten voor mensen uit de buurt. Zo is het idee van het Buurtresto ‘Samen eten’ van de grond gekomen.

Ons Buurtresto wil mensen uit de buurt graag meer met elkaar verbinden door gezellig met elkaar te eten. En iedereen is van harte welkom! Niet alleen ouderen uit de wijk, maar ook mensen die om een andere reden wat minder makkelijk de deur uitgaan en daarmee minder sociale contacten hebben. Het is voor iedereen belangrijk om bekenden te blijven ontmoeten, gezelligheid te ervaren en te blijven deelnemen aan de maatschappij.

Een team van vrijwilligers zorgt voor een heerlijk 3-gangendiner voor slechts 6 euro pp. ‘Samen eten’ we aan gezellig gedekte tafels waar leuke gesprekken en ontmoetingen tot stand komen. Elke avond wordt afgesloten met een kopje koffie aangeboden door ‘Wij Zijn RKAVV’,  het maatschappelijke label van RKAVV.